Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on hyvä ja yksinkertainen keino kirkastaa hymysi. Hampaat tummuvat iän myötä monista syistä. Eri ruoka-aineet sekä tupakka värjäävät hampaita. Valkaisu tehdään terveelle ja puhtaalle suulle. Jos etualueella on paikkoja, ne voidaan joutua uusimaan. Valkaisu voidaan suorittaa joko vastaanotolla tai kotona tai näiden yhdistelmällä.

Vastaanotolla tehtävä valkaisu on tehokkaampi ja nopeampi vahvempien valkaisu-aineiden käytön vuoksi. Vastaanotolla suoritettavassa valkaisussa ikenet suojataan ensin suoja-aineella, jonka jälkeen hampaiden pinnoille laitetaan vetyperoksidi-pohjaista valkaisuainetta. Aineen annetaan vaikuttaa tietyn ajan, jonka jälkeen valkaisuaine poistetaan ja laitetaan uusi kerros ainetta tilalle. Tämä voidaan toistaa vielä kerran. Kokonaisuudessaan käynti kestää noin tunnin. Joillekin valkaisu voidaan joutua uusimaan uudella käynnillä, jotta toivottu tulos saavutetaan.

Kotivalkaisussa asiakkaalle tehdään vastaanotolla henkilökohtaiset valkaisukiskot, jonka jälkeen asiakas käyttää valkaisuaineella annostettuja kiskoja öisin maksimissaan kahdeksan yötä. Henkilö voi itse tarkkailla valkaisutulosta ja lopettaa valkaisun aikaisemmin. Kotivalkaisussa käytettävä valkaisuaine on miedompaa.

Valkaisu kestää noin vuodesta kahteen vuoteen, jonka jälkeen valkaisu voidaan uusia joko vastaanotolla tai kotivalkaisuna. Valkaisun tulos vaihtelee henkilöstä toiseen, mutta useimmat ovat hyvin tyytyväisiä. Valkaisu tuo hyvän mielen ja syyn hymyyn pitkäksi aikaa.